Рядко срещана дорба възможност, отнасяща се до утрешните лидери

By 21/03/2019Press Releases

• Уникална възможност за младите хора да влязат в обувките на бизнес лидерите на 47 държави в глобалната мрежа на Adecco
• Истинско изживяване, което провокира стремежите за кариерното им развитие
• Един кандидат ще бъде избран за „Глобален главен изпълнителен директор за един месец“, работещ заедно с изпълнителния директор на Adecco Group, Alain Dehaze (Ален Дьохаз)
• За шеста поредна година отворихме на 05.02.2019г. сайта за регистрации https://www.ceofor1month.com/

Цюрих, Швейцария, 4 февруари 2019 г. За шеста поредна година глобалната програма „CEO за един месец“ (CEO for One Month) е отворена за млади хора по целия свят.

Програмата CEO за един месец, в рамките на Фондация Adecco Group, е предназначена да даде на младите хора практическия опит, от който те се нуждаят, за да изградят своята кариера – предлагайки „реално“ обучение, което не може да бъде придобито в училище или университет.

Успешните кандидати ще бъдат назначени за един месец като национален изпълнителен директор за един месец, бидейки „дясна ръка“ на изпълнителния директор на Adecco Group в България, Константинос Милонас, Head of Cluster (Greece & Bulgaria). След това десет от всички талантливи кандидати на национално ниво ще бъдат избрани да посетят лагер за обучения, за да тестват своите умения, свързани със сътрудничество и иновации, да научат повече за себе си и за света на труда. На последващ етап само един от всички национални лидери за един месец ще бъде избран да работи заедно с главния изпълнителен директор на Adecco Group Ален Дьохаз. Това е опит и преживявания, които остават за цял живот, както е и идеален старт за лично и професионално развитие.

Коментирайки програмата, Ален Дьохаз, главен изпълнителен директор на Adecco Group, каза:
„Нашата програма „Главен изпълнителен директор за един месец” – CEO for One Month е уникална възможност. Тя помага на младите хора да процъфтяват в кариерата си и да повишават своите самочувствие и позиция, като им се предостави високоефективно учене, основано на работа в една от компаниите от Fortune 500. Доказателство за силата на програмата е, че много от кандидатите се присъединяват към нас или нашите клиенти, като биват назначавани на работа за постоянно, след като програмата приключи.”

Глобалният CEO for One Month за 2018 г., Лиза Фромхолд, добави:
„Това беше една невероятна и уникална възможност, която ми даде представа за света на труда, което иначе би бил невъзможена. Бях част от международен бизнес и имах достъп до мрежа от невероятни хора, с които съм все още в контакт. Имах множество значими преживявания и осъществих трайни връзки. Бих препоръчала програмата на всеки млад човек, който иска да се развива както лично, така и професионално.”

За да участвате, кандидатурата трябва да се осъществи чрез уебсайта на Adecco Group „CEO for One Month“. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю и допълнително оценяване в офиса на Adecco Group в България, София. Позицията включва заплата, предназначена за подпомагане на образованието и/или професионалното развитие на успешния кандидат. Избраният CEO for One Month ще получава непрестанни насоки и професионални възможности, ставайки част от глобална мрежа.

Програма CEO for One Month започна като местна инициатива в Норвегия през 2011 г. и беше официално обявена за глобална програма през 2014 г. Оттогава тя стана водеща инициатива във фондацията на Adecco Group. Тя помага на младите хора да увеличат пригодността си за заетост и перспективите си за кариера чрез високоефективно обучение, основано на практическа работа. Кандидатурите през 2018 година надхвърлиха 204,000.

Website: www.ceofor1month.com
Facebook: https://www.facebook.com/ceofor1month
Twitter: https://twitter.com/CEOfor1Month
Instagram: https://www.instagram.com/ceofor1month/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.