📅 1.9.2023г. и 4.9.2023г., 📍 Парк хотел Стара Загора, парк Бадечка

Adecco е международна компания, лидер в решенията и услугите в областта на човешките ресурси. Вече повече от 18 години Адеко България доказва ежедневно високите стандарти, гъвкави възможности, професионализъм, отговорност, качество, прозрачност и международна експертиза, както към стотиците компании, с които партнираме и помагаме с намирането на ефективни решения, така и към хилядите хора, търсещи и намиращи своята работа и развитие чрез нас. Адеко България предлага:

ЗА КОМПАНИИ:

Предлаганите услуги от Адеко България включват широките категории на временна заетост, подбор на постоянни позиции, аутсорсинг на персонал, професионално и кариерно консултиране. Повече за предлаганите услуги, можете да намерите ТУК.

Независимо дали притежавате или представлявате голяма, средна или малка компания, ако търсите доверен партньор, който да подпомогне нуждите ви в областта на човешките ресурси, може да се свържете с наш представител и да се срещнем на 1 или 4 септември 2023г. в гр. Стара Загора.

👨‍💼 Мирослава Тинкова

Регионален мениджър

📞 0882 368 276,

📧 miroslava.tinkova@adecco.com

РАБОТА В СТАРА ЗАГОРА:

Адеко България в партньорство със Загорка АД стартира нов аутсорсинг проект, в областта на производството, в Стара Загора и търси общи работници, газокаристи, стругар и началник смяна, като предлага трудов договор, прозрачни условия, мотивиращо възнаграждение, пълно социално осигуряване и допълнителни стимули.

Ще се радваме да можем да ви разкажем повече и да отговорим на вашите въпроси на живо. Каним ви на „Ден на отворените врати“ в гр. Стара Загора, на който ще проведем серия от срещи за представяне на компанията и индивидуални консултации по обявените позиции.

Заповядайте в Парк Хотел Стара Загора, зала „Береника“ на 1.9.2023г., петък и 4.9.2023г.,понеделник в някой от следните часове 10:00ч., 12:00ч., 15:00ч. или 17:30ч., когато ще имате възможност да се срещнете с нашите експерти и да научите повече. За допълнителна информация:

👨‍💼 Димитрина Кирова – 📞 0882524979 и

👩‍💼 Екатерина Драгнева – 📞 0882421683

ПОСЛЕДВАЙТЕ СЪБИТИЕТО И ВЪВ ФЕЙСБУК

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.