The Adecco Group е световният лидер в сферата на човешките ресурси и е една от компаниите в листата на Global Fortune 500. В Adecco ежедневно свързваме над 700 000 души от 60 държави по света с възможности за работа при водещи и проверени работодатели. Но нашата цел надхвърля просто да намираме нова работа за хората – нашата цел е да помогнем на Вас да откриете пълноценна работа, идеалната позиция, на която ще правите това, което обичате. А това не е просто работа за нас, това е нашата страст!

За нашия доверен партньор Престиж 96 Adecco стартира процес по подбор на търговски представители в 21 града в Бълария, за всички, които са готови за следващата крачка в кариерата си!

Историята на фирма „Престиж-96“ започва през далечната 1996 година във Велико Търново, когато двама млади български предприемачи Антон Танев и Георги Георгиев създават компанията. Тяхната първа производствена серия е била точно 96 вафли, а днес произвеждат милиони вафли и бисквити всяка година, част от богата гама бисквити, вафли и сухи пасти, представени от марките Хипер, Споко, Троя, Ная, Траяна, Роден край, Мираж, Престиж, Насладки и Prestige Müsli. Всяка от тях развиват с цел да предложат на своите потребители разнообразие от вкусове и високо качество.

Защо да работите в Престиж 96?

Като Търговски представител получавате:

  • Фиксирана заплата – 1140 лв.
  • Ваучери за храна – 60 лв.
  • Бонус до 500 лв., според постигнатите резултати.
  • Осигурен служебен автомобил, таблет и телефон.

Търсим да наемем търговски представители в 21 града:

За повече информация се свържете с нашия екип ТУК.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.