Отговорете на няколко въпроса, кликнете върху няколко
бутона и много скоро ще кандидатствате за всички позиции, които ви вълнуват.

Наистина е много лесно да кандидатствате за работа.

Може да разгледате нашите позиции и да кандидатствате сами. Ако предпочитате, регистрирайте се в базата ни от данни. Ние ще се свържем с вас при наличие на подходяща позиция, отговаряща на вашия професионален профил.

Вие избирате! Толкова е просто.

Вижте всички позиции
Регистрирайте се тук

Какво се случва след като кандидатствате?

Представете си, че сте ни изпратили кандидатурата си или сте кандидатствали за определена позиция.
Ето какво ще направим ние:

Ще прегледаме кандидатурата ви и при съответствие на професионалния ви опит с изискванията на някоя позиция

Някой от нашите специалисти по подбор на персонал ще се свърже с вас за интервю

След което ще започнете
новата си работа – перфектната за вас позиция!

Често задавани въпроси

Имате въпроси? Ще се радваме да ви помогнем.
Прегледайте отговорите на някои от най-често задаваните въпроси.

Трябва ли да платя, за да работя с Адеко?

Не! Като човек, който търси работа, да работите с нас няма да ви струва нищо. Ако ви намерим страхотна работа, също няма да се наложи да плащате. Изготвяне на CV? Нашите специалисти по подбор на персонал могат да ви консултират безплатно. Съвети за успешно интервю? Да, може да ви дадем и съвети как да се представите отлични по време на интервю за работа. Всичко, което правим за вас е напълно безплатно.

Как ще ми намерите работа?

Всичко започва, когато ни изпратите кандидатурата си (регистрирате се чрез бутона по-горе) или когато сами намерите и кандидатствате по избрана позиция в сайта ни. Ако преценим, че вашата кандидатура отговаря на изискванията за някоя от отворените ни позиции, наш специалист по подбор на персонал ще се свърже с вас, за да уговорите удобно време за среща.

Ще поговорим за вашите умения, опит и кариерни цели. Можете дори да ни разкажете и малко за това какво обичате да правите в свободното си време. Ние ще ви изслушаме. Това може да ни помогне да намерим работно място, което да отговаря най-добре на вашата индивидуалност.

След това можем да ви дадем кратка оценка на уменията ви и да проверим препоръките ви. Бихме могли да ви дадем насоки и как да се подготвите за интервю, а след което ще започнете на подходящата работа за вас (на постоянна или временна заетост, спрямо вашите изисквания). Ето така се случват нещата!

Лесно, нали?

Получавам ли някакви преференции?

Да! Предлагаме едни от най-добрите преференциални пакети в цялата индустрия по подбор на персонал. Ето как се случва това: ако намерите работа за временна заетост чрез нас, получавате право на нашия преференциален пакет. Лесно и напълно безплатно за вас. Пакетът включва:

  • Профилактична медицинска помощ
  • Осигурителни планове по дентална медицина
  • Осигуровка зрение
  • Застраховка живот
  • План за намаление на лекарства по рецепта
  • Възстановяване на учебна такса
  • Платена отпуска
  • Потенциален годишен бонус
  • Безплатни кариерни съвети и обучения

Как да кандидатствам?

Има два начина да кандидатствате за работа – и двата са много лесни. Можете да разгледате позициите ни и да изберете тази (или тези), които ви харесват и да кандидатствате директно по тях.

Или може да се регистрирате в сайта ни с вашето CV, а наш специалист по подбор на персонал във вашия район ще потърси позициите, които отговарят на вашите умения и опит, и ще се свърже с вас, ако открие точната за вас позиция.