Предоставяйки несравним шанс на младите таланти да придобият сериозен професионален опит, програмата на Адеко “CEO за един месец“ стартира регистрацията за участие през 2018 година

Уникална програма, която за пета поредна година предлага възможност на кандидатите да работят рамо до рамо с изпълнителните директори на Адеко в 48 държави.

Цюрих, Швейцария, 6ти февруари, 2018: Програмата на Adecco GroupCEO за един месец“ е мощен инструмент за кариерно развитие на участниците в нея. Все едно да получите ключовете от колата на баща си, преди дори да знаете как да шофирате!

Регистрацията вече е отворена за младите хора по целия свят, които могат да влязат в програмата, за да станат лидери в глобалната мрежа на Adecco Group в 48 държави. След завършването на националния си „CEO за един месец“, десет от тези талантливи кандидати ще бъдат избрани да участват в суров, но вдъхновяващ обучителен лагер, където техните умения за сътрудничество и иновации ще бъдат проверени. Само един от тях ще бъде избран да работи заедно с главния изпълнителен директор на групата, Ален Дехейз, за един месец. Това е уникален шанс веднъж в живота за придобиване на професинален опит с дълготраен ефект върху младите хора, които участват.

Младежката безработица е добре документиран глобален феномен. Всяко поколение от завършилите училище или университет среща все по-големи препятствия при навлизането в работната среда. През последните няколко години, технологичният напредък на четвъртата индустриална революция създаде работни места, които изискват нови, все по-специфични, умения и компетенции. На този фон, образователните системи започват да се фокусират върху техническите и дигиталните умения, правителствата осигуряват курсове, които са по-професионално ориентирани, а компаниите и организациите работят усилено, за да предоставят възможности за обучение на работното място като стаж.

Програмата „CEO за един месец“ олицетворява целта на Adecco Group да предостави на младите хора възможности от реалния живот и да им помогне да се развият успешно в професионалния свят. Безценните знания, придобити от такъв опит, не могат да бъдат научени в училище или споделени в университетски лекции. Ален Дехейз, главен изпълнителен директор на Adecco Group, коментира:

„Нашата програма „CEO за един месец“, специално насочена към амбициозни млади таланти, им предоставя възможност да променят живота си. Те могат да повишат пригодността си за наемане на работа, като се научат да бъдат начело на водеща мултинационална компания. Те буквално опознават какво е да ръководят компания – това е невероятна привилегия и уникален учебен процес.“

Ед Броудхед, глобален “CEO за един месец“ за 2017 година, дипломиран във Великобритания, добавя:

„Не ми достигат думи за да препоръчам програмата достатъчно! Тя промени живота ми. Нищо не може да се сравни с това да седиш редом до членовете на Изпълнителния комитет на компания от списъка Fortune Global 500 и да взимаш истински решения относно стратегиите за реалния живот. Придобих опит от света на международния бизнес и срещнах невероятни хора, които в противен случай биха били недостъпни.“

За да участват, желаещите трябва да кандидатстват през сайта на Adecco Group Way to Work TM. Първият кръг ще бъде последван от интервю, проведено от експерти от Adecco Group в съответната държава. С цел да подкрепим успешното образование и развитие на кандидата, стажът се заплаща. Избраните „CEO за един месец“ ще получат наставления и професионални възможности от Adecco Group и след приключването на едномесечния си стаж.

Гледайте:

Watch the ‘CEO for One Month’ 2017 video

Watch Ed Broadhead’s interview, the Adecco Group ‘CEO for One Month’ 2017

Watch Ed Broadhead’s speech at the Adecco Group Global Leaders Conference

Click here to see former ‘CEO for One Month’ testimonials

Adecco Way to Work™ социални мрежи:

Website: www.adeccowaytowork.com/ceo1month-en

Facebook: www.facebook.com/AdeccoWaytoWork

Twitter: www.twitter.com/AdeccoWayToWork

За повече информация, моля, обърнете се към:

The Adecco Group Press Office

media@adeccogroup.com or +41 (0) 44 878 87 87

adeccogroup.com

Facebook: facebook.com/theadeccogroup

Twitter: @AdeccoGroup

Програмата „CEO за един месец“

Като част от програмата „Way to Work“, Adecco Group предлага уникална възможност да бъдете изпълнителен директор за един месец в някоя от 48-те страни и след това глобалния ”CEO за един месец“ на Adecco Group, под прякото ръководство на главния изпълнителния директор на Adecco Group, Ален Дехейз. Избраният глобален „CEO за един месец“ придобива усет как да управлява многонационална компания с 33 000 служители и 23 милиарда евро приходи. Програмата „CEO за един месец“ работи в 48 страни. Първата стъпка е желаещите да кандидатстват за програмата в държавата си на местоживеене, след което ще бъдат избрани 10-те най-добре представили се кандидати от всички страни. От последните 10 кандидати ще бъде избран един, който ще стане глобален „CEO за един месец“. През 2017 г. програмата привлече повече от 117 000 кандидати.

Adecco Group

Adecco Group е световният водещ доставчик на решения в областта на управлението на човешките ресури. Ние осигуряваме повече от 700 000 души с постоянна и временна заетост всеки ден. С повече от 33 000 служители в 60 страни, ние трансформираме света на работата. Нашите колеги обслужват над 100 000 организации с талант, услуги в областта на човешките ресурси и авангардни технологии, от които се нуждаят, за да успеят в непрекъснато променящата се глобална икономика. Като компания от списъка Fortune Global 500, ние даваме пример, създавайки стойност, която отговаря на социалните потребности, докато управляваме иновациите в бизнеса. Нашата култура на приобщаване, справедливост и работа в екип, дава възможности на хората и организациите, захранва икономиките и изгражда по-добри общества. Тези стойности резонират с нашите служители, които ни осигуриха място номер 2 в списъка на Great Place to Work® – World’s Best Workplaces 2017. Ние създаваме бъдеще за всички.

Adecco Group е базирана в Цюрих, Швейцария. Adecco Group AG e регистрирана в Швейцария (ISIN: CH0012138605) и листната на швейцарската фондова борса SIX (ADEN). Част от групата са осем водещи бранда: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison, Pontoon, Adia and YOSS.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.