Адеко Груп е световен лидер и
експерт в областта на човешките ресурси.

Адеко Груп е световен лидер в областта на човешките ресурси. С над 31 000 служители на пълно работно време и мрежа от над 5 000 клона в повече от 60 страни, ние предлагаме богата гама от услуги и се грижим за нуждите на над 100 000 клиенти всеки ден.

Услугите, които предлагаме са в много широк спектър – за подбор на персонал и временно/перманентно управление на персонал, улесняване на кариерните преориентации и развитието на талантите, както и консултиране и аутсорсинг.

Централата на Адеко е базирана в Цюрих, Швейцария и е записана във Fortune Global 500, както и в SIX Swiss Exchange.

В свят, който постоянно се променя, Адеко е един от основните фактори, оказващи влияние върху процеса за подбор на персонал. Ние подхождаме към пазара по два начина, като отговор на увеличаващото се търсене за едновременно гъвкава и специализирана работна сила, както следва:

За тези позиции, които изискват общи способности, изготвяме персонализирани решения на клиентите си, фокусирайки се върху нашата експертиза в индустрията и оптимизацията на цени. Това включва и осигуряването на приемственост и дългосрочни връзки със служителите.

За да отговорим на търсенето на технически персонал, ние имаме експерти по подбор, които могат да идентифицират най-подходящите служители. Нашата цел е да осигурим приемственост на работното място, за да могат служителите ни да подобрят уменията си и да получат допълнителни квалификации.

Независимо от подхода ни, нашата основна цел е да достигнем оперативно отличие, непрекъснато нарастване на експертизата ни и постоянно предлагане на експертни услуги.

Като глобален лидер в областта на човешките ресурси, ние сме наясно с факта, че традиционните модели на подбор се променят с годините. Това е причината да окуражаваме сегашните и бъдещите поколения да приемат тази промяна като шанс да уловят възможностите, които утрешният ден предлага и да станат част от нашата компания, за да могат активно да допринесат на професионалния си успех.