Чрез разнообразяване на професионалните опции на пазара, ние участваме в оптимизирането на потенциала на хора, компании и обществото като цяло, предлагайки нужния климат за адаптиране и кариерни успехи.

Чрез нашата дейност подкрепяме:

  • Хората в търсенето на работа
  • Компаниите в идентифицирането на необходимите човешки ресурси
  • Цялото общество, чрез позитивно въздействие върху пазара на труда

Визията на Адеко може да се обобщи с мотото: „По-добра работа, по-добър живот“.

Ценности

Отборен дух

Нашата работа и взаимодействие са базирани върху взаимно уважение и доверие. Понятието за ОТБОР води началото на колективността в Адеко и е ключова дума в нашата дейност.

Фокус върху клиента

Нашата експертиза ни позволява да предложим персонализирани решения и да се срещнем лице в лице с правилните хора. Ние постоянно се фокусираме върху изграждането на дългосрочни партньорства с нашите клиенти, съдружници и колеги.

Страст към работата

Ние се вълнуваме от хората: нашите колеги, партньори и клиенти. Променяме живота на милиони хора всеки ден. Помагаме им да си намерят работа, да развият професионалния си опит и да разнообразят възможностите, които изграждат тяхното бъдеще. Накратко, това, което правим не просто е наша работа, а и наша страст.

Отговорност

Нашето основно умение е да работим с открити, разумни и трудолюбиви хора. Адеко отъпква пътеката към по-добрата работна среда, по-добрите средства (по-добра работа, по-добър живот) и към едно по-устойчиво бъдеще. Ние винаги сме обективни във връзката с нашите акционери, поради факта, че заветът на нашата компания е да подкрепя честността, различията и равноправието.

Предприемачество

Една от нашите страсти е да водим дейностите ни към иновация и предприемачество. Подкрепяме инициативността, когато става въпрос за взимане на решения и намиране на креативни такива. Винаги показваме голяма амбиция и решителност, за да стигнем по-далеч.