Всеки Октомври и Ноември
Няколко изключителни младежи
Се присъединяват към Adecco за ден!

Всяка година през Октомври или Ноември Adecco отваря вратите си за няколко изключителни младежи, които имат шанса да се присъединят към компанията ни за един ден, да се поучат от опита на нашите специалисти, да задават всичките си въпроси и да получат изключителна информация от кухнята на пазара на труда в България.

През 2020 г. за първи път програмата се проведе като 24-часово онлайн събитие, което даде възможност на неограничен брой младежи да се включат в десетки уебинари, организирани от специалистите на Adecco.

Тази година искаме да дадем възможността да се върнем отново към оригиналния формат на събитието, но и да запазим гъвкавостта от последните година. Това е и причината да направим събитието на място в офиса, но и да се включим online за всички, които искат да присъстват, но нямат тази възможност. Така записалите се, ще имат възможността лично да се запознаят с нашите специалисти и да почерпят от извора.

*Програмата #ExperienceWorkDay е насочена към студенти бакалаври и магистри, които имат максимално 6 месеца трудов стаж.

Experience Work Day 2023 - event by Adecco Bulgaria

Старт в професионалната кариера и как да позиционирам себе си на пазара
Тенденции на пазара на труда, как да се ориентирам на пазара

30 ноември 2023 г.
10:30 – 12:00 ч.

Потвърждение и точната локация, ще бъдат изпратени по мейл

Регистрирай се сега:

Обяви за работа за кандидати без или малко опит Намери мечтаната си работа с нас