Наръчник на
служителите на Адеко

Споделете

Разберете какво да очаквате от кариерата с Адеко – и какво очакваме ние от вас!

Ръководство

10/02/2017

Работите ли за Адеко? Или може би се чудите какво би било да работите с нас? Свалете нашия наръчник, за да научите повече за нашата политика, процедури и друга важна информация.

Разберете какво да очаквате от назначението.

Преди да стартира назначението ви, вашият специалист по подбор ще работи с вас, за да се увери, че сте подготвени за успех. Той ще прегледа специфичните детайли, среда, локация и колеги. Наръчникът на служителите на Адеко ще ви даде писмен източник, на който да се позовавате, подсигурявайки се, че знаете какво да взимате с вас всеки ден, вашата заплата и данъци, действията и поведението, очаквано от вас.

С нас е лесно да получавате заплатата си.

Адеко предлага лесен за използване инструмент, за да следите вашите работни часове и да сте сигурни, че ви плащат за всичкото време, което изработване. Освен това, ние предлагаме удобството за директен депозит, давайки ви достъп до вашите пари по възможно най-бързия начин.
Проверете наръчника за повече информация за процедурите по изчисляване на времето и опциите на плащане.

Ние се отнасяме сериозно към различията

Нашият наръчник на служителя включва информация за ангажираността ни да създадем климат, в който различните переспективи, които разнообразието носи към бизнеса са уважавани.
Привличането и развиването на разнообразна работна сила, която рефлектира върху общностите, на които служи е основата на това правило.

Свалете Наръчника на служителя