Програмата CEO for One Month дава шанс на бъдещи лидери да се запознаят с настоящите бизнес лидери от 47 държави в глобалната мрежа на The Adecco Group и да влязат в ролята на главен изпълнителен директор, който в рамките на месец работи реално с истинските изпълнителни директори на компанията. Програмата се провежда за седма поредна година.

Селекционният процес стартира с изпращане на автобиография и включва три етапа. При много оспорвана конкуренция до финалния етап в България достигнаха 11 кандидати. След проведени интервюта с всеки един от тях, за позицията CEO за един месец бе избран само един.

 

Това е 23-годишната Лили Тончева.

Лили е бакалавър по Бизнес администрация от Университета по приложни науки в Ротердам, Холандия и живее в София.

В рамките на месец тя ще има възможността да работи рамо до рамо с изпълнителния директор на Adecco за България и Гърция Константинос Милонас и да се запознае с вътрешните процеси на компанията, работата с клиенти и ръководенето на екипи, да почерпи опит от световния лидер в областта на човешките ресурси.

Реших да кандидатствам за програмата „ CEO for One Month “, за да дам старт на кариерното си развитие в сферата на човешките ресурси. Надявам се да науча максимално много за работата на Adecco във всички сфери на управлението на човешки ресурси. Иска ми се да бъда поставяна в ситуации извън зоната ми на комфорт, защото това за мен гарантира израстване. Радвам се на възможността да застана рамо до рамо и да се уча от изграден и уважаван лидер като г-н Милонас. Надявам се той да ме ангажира с големите идеи и проблеми, които ще трябва да решава в този период.

Лили ТончеваCEO for One Month, Adecco Bulgaria

Макар че месецът на Лили като CEO на Adecco България вече изтече, програмата продължава със следващата възможност.

След като бъде избран „ CEO for One Month“ на локално ниво, трябва да бъде селектиран и глобален изпълнителен директор на The Adecco Group. Десет от всички талантливи кандидати на национално ниво ще бъдат избрани да посетят лагер за обучения, за да тестват своите умения, свързани със сътрудничество и иновации.

На следващия етап само един от всички CEOs for One Month ще бъде избран да работи заедно с главния изпълнителен директор на The Adecco Group Ален Дехейз в Цюрих, Щвейцария.

Стискаме палци на Лили!

 

А ето и кратко видео от селекционния процес в България:

Повече за програмата CEO for One Month

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.