Нужно е безпрецедентно сътрудничество, за да се подготвим за новата нормалност на работното място след COVID-19.

Ален Дехейз CEO, The Adecco Group
Джонас Прайсинг Председател & CEO, ManpowerGroup
Жак ван ден Брук CEO, Randstad NV

Здравната криза, причинена от COVID-19, и продължителното затваряне на много пазари поставят несравними предизвикателства пред хората и икономиките по света. Правителствата взимат безпрецедентни мерки за икономическа подкрепа на бизнеса и работниците. Въпреки това, докато компаниите от всякакъв размер в много сектори се борят за своето оцеляване, огромен брой хора губят работата си и се изправят пред сериозна финансова несигурност. Заради пандемията, която няма да приключи скоро, и отражението й, което вероятно ще се усеща дълги години, едно нещо е сигурно: работният свят никога няма да бъде същият.

За да ограничи икономическия спад и въздействието върху хората да си изкарват хляба, пазарът на труда и всички заинтересовани страни на него трябва бързо да се приспособят към тази нова реалност – една нова нормалност, в която физическата дистанция и други стриктни мерки ще бъдат неразделна част от всички работни процеси в продължение на дълго време. Това ще включва проправянето на ясен път за по-голяма гъвкавост на работната сила, включително работа от разстояние.

Ето защо днес е нужно да бъдат подготвени спешни мерки, които да върнат бързо и безопасно хората на работа, когато дойде подходящият момент.

The Adecco Group обедини усилия с Manpower Group & Randstad NV и създадохме документа Безопасно завръщане на работа в новата нормалност.

Отвореното писмо на Ален Дехейз CEO на The Adecco Group, Джонас Прайсинг Председател & CEO на ManpowerGroup и Жак ван ден Брук CEO на Randstad NV може да прочете:

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.