Outplacement

Програма за преход в кариерата

Когато несъмнено е време да се разделите с част от служителите си, на които много държите, запазете силна работодателската си марка, показвайки вашето отношение към тях с програмата за преход в кариерата на Adecco, предоставена от сертифицираните кариерни консултанти на LHH.

Свържете се с нас

Кога да изберете Outplacement програма?

Ако ви предстои да:

  • Преструктурирате бизнеса си
  • Изнасяте процеси към външни доставчици или други локации
  • Затваряте производства

Това е точното време за Outplacement програма!

Със самото решение за прекратяване на вашите служите изберете и доверен HR партньор. Нашият екип от сертифицирани кариерни консултанти на LHH (световният лидер в сферата на кариерното консултиране) ще ви помогнат да изберете правилната програмата; ще планираме съвместно целия процес по възможно най-добрия начин; ще увеличите ангажираността на служителите си и ще им предоставите страхотната възможност за преход в кариерата точно преди датата на напускане.

Какви са предимствата на програмата за вас като работодател?

Грижа към служителите през целия кариерен цикъл – от подбора до края на преживяването им с компанията, а с кариерната програма – и след това.

Имидж и репутация на работодателя
Грижа за психическото здраве
Добър пример
Запазване на добрите връзки
Ясен преход

Формат на програмата

Персонализираме нашата услуга спрямо нуждите на вашия бизнес и нивото на служителите – младши специалисти, средни управленски нива или висш мениджмънт. Имате възможност да избирате между групови семинари и/или индивидуални програми с различна продължителност от няколко дни до няколко месеца, всичко напълно съобразено с вашите изисквания!

Изпратете ни имейл с подробности за казуса, който имате, а нашите сертифицирани LHH консултанти ще се свържат с вас в рамките на два работни дни, за да обсъдите спецификата и да Ви предложим най-доброто решение според Вашите нужди!

Свържете се с нас за повече информация!