Постоянни назначения

Нямате време за сложния, многоетапен процес на търсене на служители, нали? Имате нужда от професионалисти, които да търсят най-добрите кандидати за вас, проверявайки техните мотивация и умения? За нас ще е удоволствие да намерим подходящия кандидат за вас.

Нашите опитни консултанти имат на разположение широк спектър от познания за специфичните професии и различните таланти. Ние се грижим за процеса на подбор от А до Я, като ви представяме точно тези кандидати, които търсите.

Свържете се с нас

Подбор на Executive позиции

Търсите таланти за c-level позиция? За нас няма профили, които са твърде високи. От подбора до интервюто, през идентифициране на силни страни и амбиции, ние откриваме правилните кандидате за вас!

Подбор от Entry през Mid до Senior позиции

Благодарение на нашата богата база данни от таланти, много бързо и ефективно бихме могли да ви помогнем да откриете перфектния за вашата компания нов служител!

Изцяло изнесен процес по подбор (RPO)

Изцяло изнесеният процес по подбор на персонал (RPO) позволява на вашия отдел по човешки ресурси да фокусира енергията и ресурсите си върху основния бизнес на компанията.

Достигнете най-добрите кандидати - дори и да не търсят работа в момента.

Най-добрите кандидати на пазара са много търсени и само някои от тях търсят работа, точно в момента, в който на вас ви трябват. Искате ли да ограничите търсенето до най-добрите налични кандидати или търсите идеалния човек за конкретна позиция?

Доверявайки на нас набирането на персонал, можете да разчитате на нашия опит в намирането на най-добрите кандидати. Ние вярваме, че подходящият Кандидат е ключът към успеха във всеки процес на набиране на персонал – следователно, ние инвестираме в хора, които имат широки контакти и познания в тази област.

Това са служителите, които ще намерите при нас.

Открийте повече

Насладете се на работата с професионалисти

Крайният резултат е резултат от добре планиран процес. Ето как работим:

Нека започнем с вас

Разкажете ни за вашия бизнес и ни покажете организационната си култура. Ние ще адаптираме профила на кандидата към вашите ценности и очаквания.

Време за интервю

Внимателно проучваме уменията и мотивацията на кандидата. Свързваме се с тях по телефона, но също така наблюдаваме и анализираме поведението им по време на интервюто.

Тестове

Проверяваме препоръките им и провеждаме различни тестове за умения и компетенции, някои от тях чрез нашата платформа Adecco Xpert. Ако трябва да използвате метода на Центъра ни за оценка в процеса на подбор, ще се радваме да подготвим подходящото решение за вас.

Свържете се с нас за повече информация!