Постоянни назначения

Нямате време за сложния, многоетапен процес на търсене на служители, нали? Имате нужда от професионалисти, които да търсят най-добрите кандидати за вас, проверявайки техните мотивация и умения? За нас ще е удоволствие да намерим подходящия кандидат за вас.

Нашите опитни консултанти имат на разположение широк спектър от познания за специфичните професии и различните таланти. Ние се грижим за процеса на подбор от А до Я, като ви представяме точно тези кандидати, които търсите.

Свържете се с нас

Достигнете най-добрите кандидати - дори и да не търсят работа в момента.

Най-добрите кандидати на пазара са много търсени и само някои от тях търсят работа, точно в момента, в който на вас ви трябват. Искате ли да ограничите търсенето до най-добрите налични кандидати или търсите идеалния човек за конкретна позиция?

Доверявайки на нас набирането на персонал, можете да разчитате на нашия опит в намирането на най-добрите кандидати. Ние вярваме, че подходящият Кандидат е ключът към успеха във всеки процес на набиране на персонал – следователно, ние инвестираме в хора, които имат широки контакти и познания в тази област.

Това са служителите, които ще намерите при нас.

Открийте повече

Насладете се на работата с професионалисти

Крайният резултат е резултат от добре планиран процес. Ето как работим:

Нека започнем с вас

Разкажете ни за вашия бизнес и ни покажете организационната си култура. Ние ще адаптираме профила на кандидата към вашите ценности и очаквания.

Време за интервю

Внимателно проучваме уменията и мотивацията на кандидата. Свързваме се с тях по телефона, но също така наблюдаваме и анализираме поведението им по време на интервюто.

Тестове

Проверяваме препоръките им и провеждаме различни тестове за умения и компетенции, някои от тях чрез нашата платформа Adecco Xpert. Ако трябва да използвате метода на Центъра ни за оценка в процеса на подбор, ще се радваме да подготвим подходящото решение за вас.

Свържете се с нас за повече информация!