Обучение
„Умения за делегиране“

  • Старт на събитието: 11.07.2024 · 09:30 ч.
  • Край на събитието: 11.07.2024  · 12:30 ч.
  • Език: Български
  • Цена на участник: 250 лв. без ДДС
  • Присъствено
  • Сертификат

Умения за делегиране

Регистрация

Съдържание

„Добрите мениджъри вършат работата правилно, а отличните – делегират на правилните хора.“

Преминаването от нивото, на което мениджърът сам върши дейностите, към следващото, на което започва да помага на останалите да го правят, може да бъде предизвикателство. Делегирането изисква да прехвърлите определени дейности и довериe в способностите на другите да ги изпълнят. Обучението увеличава именно комфортът и увереността на ръководителите за това как да делегират задачи. То дава практически модел за делегиране и осъзнаване на силата на делегирането.

Темите на обучението са:

  • Най-честите грешки при делегиране
  • Практически модел на делегиране: Какво-Кой-Как
  • Предоставяне обратна връзка за постигане на максимален резултат от делегирането

Очаквани резултати

Ще осъзнаете силата на делегирането
Ще разпознавате най-честите грешки при делегиране
Ще се научите да определяте подходящите за делегиране задачи и да управлявате процеса
Ще придобиете разбиране за четирите основни подхода за делегиране
Ще осъзнаете връзката между делегирането и даването на обратна връзка

За кого е предназначено?

Предназначено е за всички мениджъри, тийм лидери и HR професионалисти, ориентирани към развитие, усъвършенстване и постигане на иновации на личностно и екипно ниво.

Лектори

Мария Янева, PhD

Старши кариерен консултант на LHH | Lee Hecht Harrison

Консултант с 20+ г. опит в академичното обучение, управление на екипи за подбор, международна мобилност, бизнес развитие и управление на проекти. SHL консултант по личностна оценка и центрове за оценка и развитие. През последните 7 години работи в областта на коучинга и прехода в кариерата с индивидуални участници и в групи. Има доказан опит с успешен професионален преход на специалисти на всички нива (младши и старши служители и висши мениджърски роли) от различни области (аутсорсинг, ИТ, фарма сектор, медии, авиация, производство, търговия и др.). Консултант с над 900 коучинг часа и 450+ участници в обучения за развитие на личностни умения.

Елица Боюкова

Старши кариерен консултант на LHH | Lee Hecht Harrison

Елица е старши LHH кариерен консултант със солиден корпоративен опит в сферите Застраховане, Продажби и Обучения. Тя има богат мениджърски опит с впечатляващи резултати в постигането на организационните цели, разрешаване на оперативни предизвикателства и прилагане на стратегии за повишаване на ефективността на бизнеса. Елица е опитен обучител с над 1200+ часа проведени обучения и коучинг сесии за над 550 участници през последните 17 години. Ролята й на старши LHH консултант е фокусирана върху индивидуалното кариерно консултиране и провеждането на обучения и уъркшопи за развитие на таланта.

Регистрация

*Адеко-LHH не се ангажира с организиране на нощувки и транспортна логистика за участие в обучение.