Обучение
„Емоционална интелигентност“

  • Старт на събитието: 11.06.2024 · 09:30 ч.
  • Край на събитието: 11.06.2024 · 12:30 ч.
  • Език: Български
  • Цена на участник: 250 лв. без ДДС
  • Присъствено
  • Сертификат

Емоционална интелигентност

Регистрация

Съдържание

ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ – Емоционалната интелигентност е най-ценното умение, което може да усвоите за вашето представяне сега и през цялата ви кариера, особено като лидер. То ще ви помага, както в личен план в неформални взаимоотношения в приятелски и семеен кръг, така и в професионалното израстване. Емоционалната интелигентност не е даденост, тя е умение, което може да бъде развито с практика. Колкото повече усвоявате емоционалната интелигентност, толкова по-добре ще разпознавате и работите с променящите се емоции в себе си и другите, ще общувате по-ефективно и ще останете мотивирани, продуктивни и позитивни на работното място.

Темите на обучението са:

  • Кои са ключовите компоненти на емоционалната интелигентност и как да ги разпознаваме
  • Значението и ползите от това да сме „емоционално интелигентни“
  • Как да отключите и развиете своята емоционална интелигентност
  • Как да практикувате и прилагате уменията за емоционална интелигентност

Очаквани резултати

Ще се запознаете с ключовите компоненти на емоционална интелигентност
Ще практикувате прилагане на умения за емоционална интелигентност
Ще разполагате с набор от насоки за практически действия, които можете да предприемете веднага, за да подобрите уменията си за емоционална интелигентност

За кого е предназначено?

Предназначено е за всички служители и мениджъри на различни нива в организацията, които искат да развият своята емоционална интелигентност, както за личен успех, така и в полза на своя екип като лидери.

Лектори

Мария Янева, PhD

Старши кариерен консултант на LHH | Lee Hecht Harrison

Консултант с 20+ г. опит в академичното обучение, управление на екипи за подбор, международна мобилност, бизнес развитие и управление на проекти. SHL консултант по личностна оценка и центрове за оценка и развитие. През последните 7 години работи в областта на коучинга и прехода в кариерата с индивидуални участници и в групи. Има доказан опит с успешен професионален преход на специалисти на всички нива (младши и старши служители и висши мениджърски роли) от различни области (аутсорсинг, ИТ, фарма сектор, медии, авиация, производство, търговия и др.). Консултант с над 900 коучинг часа и 450+ участници в обучения за развитие на личностни умения.

Елица Боюкова

Старши кариерен консултант на LHH | Lee Hecht Harrison

Елица е старши LHH кариерен консултант със солиден корпоративен опит в сферите Застраховане, Продажби и Обучения. Тя има богат мениджърски опит с впечатляващи резултати в постигането на организационните цели, разрешаване на оперативни предизвикателства и прилагане на стратегии за повишаване на ефективността на бизнеса. Елица е опитен обучител с над 1200+ часа проведени обучения и коучинг сесии за над 550 участници през последните 17 години. Ролята й на старши LHH консултант е фокусирана върху индивидуалното кариерно консултиране и провеждането на обучения и уъркшопи за развитие на таланта.

Регистрация

*Адеко-LHH не се ангажира с организиране на нощувки и транспортна логистика за участие в обучение.