Обучение
„Изграждане на психологическа сигурност“

  • Старт на събитието: 24.04.2024 г., 9.30 ч.
  • Край на събитието: 24.04.2024 г., 12.30 ч.
  • Език: Български
  • Цена на участник: 250 лв. без ДДС
  • Онлайн
  • Сертификат

Изграждане на психологическа сигурност

Регистрация

Съдържание

Психологическата сигурност се основава на универсални човешки потребности и се проявява по различен начин при различните хора. Да разберете своите лични потребности от психологическа сигурност и тези на околните, е първата стъпка към осъзнаването на това как тези нужди влияят върху динамиката на екипа. Изграждане на психологическа сигурност ще ви даде прозрение по отношение на тези нужди, както и ще ви осигури необходимите инструменти да създавате психологически сигурна среда, която е необходима на вашия екип да се учи от грешките си, да споделя свободно идеи и да поема рискове да въвежда иновации.

Темите на обучението са:

  • Универсални потребности от психологическа сигурност
  • Лична психологическа сигурност + тест
  • Изграждане на психологическа сигурност с околните
  • Изграждане на екипна психологическа сигурност

Очаквани резултати

Ще опознаете своите лични потребности от психологическа сигурност и как те се отнасят към вашата работна среда
Ще научите как психологическата сигурност влияе на взаимоотношенията ви с околните на работното място
Ще можете да упражните познанията си за психологическа сигурност и уменията си да създавате психологически сигурна екипна среда

За кого е предназначено?

Обучението е предназначено за всички мениджъри, лидери и HR професионалисти, ориентирани към развитие, усъвършенстване и постигане на иновации на личностно и екипно ниво.

Лектори

Мария Янева, PhD

Старши кариерен консултант на LHH | Lee Hecht Harrison

Консултант с 20+ г. опит в академичното обучение, управление на екипи за подбор, международна мобилност, бизнес развитие и управление на проекти. SHL консултант по личностна оценка и центрове за оценка и развитие. През последните 7 години работи в областта на коучинга и прехода в кариерата с индивидуални участници и в групи. Има доказан опит с успешен професионален преход на специалисти на всички нива (младши и старши служители и висши мениджърски роли) от различни области (аутсорсинг, ИТ, фарма сектор, медии, авиация, производство, търговия и др.). Консултант с над 900 коучинг часа и 450+ участници в обучения за развитие на личностни умения.

Елица Боюкова

Старши кариерен консултант на LHH | Lee Hecht Harrison

Елица е старши LHH кариерен консултант със солиден корпоративен опит в сферите Застраховане, Продажби и Обучения. Тя има богат мениджърски опит с впечатляващи резултати в постигането на организационните цели, разрешаване на оперативни предизвикателства и прилагане на стратегии за повишаване на ефективността на бизнеса. Елица е опитен обучител с над 1200+ часа проведени обучения и коучинг сесии за над 550 участници през последните 17 години. Ролята й на старши LHH консултант е фокусирана върху индивидуалното кариерно консултиране и провеждането на обучения и уъркшопи за развитие на таланта.

Регистрация

*Адеко-LHH не се ангажира с организиране на нощувки и транспортна логистика за участие в обучение.