The Adecco Group е световният лидер в сферата на човешките ресурси и е една от компаниите в листата на Global Fortune 500. В Adecco ежедневно свързваме над 700 000 души от 60 държави по света с възможности за работа при водещи и проверени работодатели. Но нашата цел надхвърля просто да намираме нова работа за хората – нашата цел е да помогнем на Вас да откриете пълноценна работа, идеалната позиция, на която ще правите това, което обичате. А това не е просто работа за нас, това е нашата страст!

За нашия доверен партньор Volvo Truck Bulgaria стартирахме процес по подбор, давайки възможност на младите таланти в сектора у нас да дадат летящ старт на кариерата си!

Вижте отворените позиции тук

Volvo – Повече от 80 години на пътя
От 1928 г., когато е произведен първият товарен автомобил на Volvo, до днес компанията се разраства и превръща в най-големия производител на тежки товарни автомобили в Европа. Известни са с надеждността, която Volvo предлага. Тя се опира на три основни ценности – качество, безопасност и грижа за околната среда.

Качество
Ангажиментът за качество, който Volvo поема, означава продукти и услуги, на които може да се разчита.

Безопасност
Ангажиментът на Volvo е за предотвратяване на пътнотранспортни произшествия и за намаляване на нараняванията.

Грижа за околната среда
Volvo работи за по-устойчиво бъдеще на транспортната индустрия.

Защо да работите във Volvo?

Зад всяка иновация от Volvo стои човек на Volvo. Затова Volvo приема своите служители за най-важните си партньори и се стреми да създава работна среда, в която е удоволствие да се работи.

Volvo иска да обичате това, което правите, и да играете активна роля в бъдещето на компанията и на индустрията като цяло. В резултат на това компанията усилено работи, за да създаде култура, която вдъхновява, която ви помага да развиете своите умения, знания и креативност. Защото Volvo знае, че когато успеете, всички заедно успяваме.

Готови ли сте да споделите своя талант и ентусиазъм с Volvo?

Станете част от нещо голямо, станете част от Volvo!

Отговорник сервизно обслужване

Техник-механик на камиони Volvo и Renault

За повече информация се свържете с нашия екип ТУК.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.